Den smala milen

LilySlim Weight loss tickers

lördag 6 oktober 2012

Första träningen

Nu har Alfons haft sin första träning. Det är för tillfället en stor och blandad grupp. Alfons var som väntat lite vimsig och lade störst vikt på basket som sport och ville helst träna passövningar, dribbla och kasta i korgen. Men träningen är väldigt blandad med lekar också, och ganska mycket bus och slams, detta hade Alfons lite svårt för. Även dom mindre har ju möjlighet att delta. Dom har delat upp så det är en grupp med små barn (1-3 år) och en grupp (4-6 år) och uppvärmningen körde dom tillsammans och sen delade man upp dom i grupperna och körde lite olika övningar och lekar. Herman älskade buset och sprang omkring och härjade ohämmat, Alfons behövde mer stöd men var absolut delaktig. Så nu anmälde vi även Herman till detta, otroligt roligt. 300 kr för båda barnen och då får dom även en Vråken-tröja, det är ju inget att ens fundera på. Jätte skojigt.
Jag däremot fick känna att jag är så otränad man bara kan vara och har nu lyckats sträcka mig just under magen. Inte sweet.
Nu är vi trötta och ska passa på att vila en stund.
Eftersom jag själv var tvungen att stötta Alfons så blev det inga kort tagna under själva träningen, men det blev några efter, Alfons visar upp sina nya skor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar