Den smala milen

LilySlim Weight loss tickers

söndag 10 juni 2012

Film

Har tryckt i mig massa kanter från det jag har bakat, tillslut började jag må illa. Nu börjar jag bli hungrig igen och ska ta och knata iväg på ICA, kanske köpa mig en sallad, jo, en sallad blir nog fint.
Sen så blir det häng med mig själv i soffan framför en film.

Väljer mellan dessa.

The lost valentine

Andra världskriget rasar och löjtnant Neil Thomas blir kallad ut i krig. Han tar farväl av sin gravida unga hustru på deras bröllopsdag den 14 februari 1944 på tågstationen LA Union, och lovar att komma tillbaka på deras nästa årsdag. Men innan deras son hinner födas störtar Neils flygplan i Stilla havet och han förklaras saknad i strid. Caroline blir förkrossad. Hon väntar på tågstationen i 60 år, varje alla hjärtans dag (Valentine's Day), som ett sätt att hedra hans minne, och kanske med en strimma hopp om att han ska komma tillbaka. En ung kvinnlig journalist får reda på historien och bestämmer sig för att undersöka vad som hände med Neil under kriget. Till en början ställer sig en åldrad Caroline skeptisk, men Carolines (och Neils) sonson lyckas övertala henne. Reportern och sonsonen blir dessutom förälskade i varandra under arbetet med reportaget.



Tyrannosaur

Joseph, en plågad, självdestruktiv man omgiven av våld, finner hopp och räddning i Hannah, en kristen välgörenhetsarbetare. Från början ser han ner på hennes tro och hennes förmodade idylliska liv, men han inser snart att Hannahs liv är allt annat än fridfullt.














The trouble with Bliss

Morris Bliss är 35 år gammal men har ännu inte vuxit upp. Han har fastnat i den grå vardagen, han vill resa men har inga pengar, han vill ha ett jobb men har inga framtidsutsikter. Han fortsätter att dela lägenhet med sin far och värst av allt, han har fortfarande inte kommit över sin mors död. Men livet tar plötsligt en oväntad vändning och han befinner sig snart i en obekväm och sexuellt laddad situation med en före detta klasskamrats 18-åriga dotter. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar